četrtek, 27. avgust 2015

CATRICE Prime and Fine – Pore refining anti- shine base in Anti-red baseŽivjo!

Danes vam želim predstaviti dva izdelka – podlagi, znamke Catrice.


Prva je Prime and Fine Pore refining anti – shine. Ta podlaga naj bi naj bi imela visoko zmogljivost zmanjševanje sijaja na obrazu in prav tako zmanjševanja por. Lahka formula naj bi tudi podaljševala obstojnost tekoče podlage. 

Moja izkušnja s tem primerjem žal ni tako pozitivna. Primer ni nič kaj posebnega, mogoče res malo matira nadležen sijaj kože, vendar pa meni skoraj ne podaljša obstojnosti tekoče podlage. Primer me spominja bolj na kakšno lahko kremo za obraz, ki le rahlo navlaži kožo in pripravi na nanos make up-a.  

V embalaži je 30 ml izdelka, ki zadostuje za kar nekaj mesecev. Sama tekstura je res lahka, bele barve in brez posebnega vonja. Embalaža je narejena na navoj in ima majhno odprtino za iztis podlage, kar mi je všeč, saj tako ven ne priteče preveč podlage.Cena primerja je 4,69€ , kar ni veliko, vendar zame še vseeno preveč, saj me izdelek ni toliko navdušil, da bi ga še kupila.
  
Drugi izdelek pa je neutralizator ali  Prime and Fine Anti-red base.

Catrice pravi: »Rdečica na koži je sedaj preteklost: podlaga ima rahlo zeleno barvo. Ta vidno nevtralizira nezaželeno rdečico. Rezultat: gladka polt in mehka tekstura kože z optično zmanjšanimi linijami in porami. Sijoči pigmenti hkrati nudijo učinek sijaja«.

Ta podlaga res poskrbi, da rdečica na obrazu ni več tako vidna. Lahka tekstura je lepo mazljiva, zelenkaste barve, edino kar me res zmoti so rahle bleščice. Sicer tekoča podlaga potem te bleščice kar prekrije, vendar se obraz še vseeno rahlo sveti kot novoletna jelka (ni tako hudo, vendar meni to ni preveč všeč) :)


  
Cena izdelka je 4,69€ in je za moje pojme tudi realna.

Izdelka lahko kupite v Dm-u, Muller-ju ali Tuševih drogerijah.

Pozdravček***

2 komentarja:

  1. Joj meni tale zelen primer tudi ni bil všeč.. ravno zaradi teh bleščic, škoda..

    OdgovoriIzbriši
  2. Če ne bi bilo teh bleščic bi bil prav super izdelek, ker kot neutralizator rdečice pa niti ni tako slab :)

    OdgovoriIzbriši