ponedeljek, 28. september 2015

Essence Concealer/ korektorŽivjo punce!

Je med vami katera, ki nima kakšnih nepravilnosti na obrazu? Ne, kajne? Mislim, da takšna oseba ne obstaja niti med največjimi lepoticami na svetu. 

Želela bi vam predstaviti dva korektorja znamke Essence in ju primerjati med sabo. To sta Essence Stay Natural Concealer in Essence Stay all Day Concealer long-lasting 16h.


Essence o korektorju Stay Natural Concealer pravi: »Preizkušena struktura z vitaminom A ter mehkim čopičem omogoča popolno prekrivanje kožnih nepravilnosti in podočnjakov«.

 


Ta korektor je v obliki svinčnika, z čopičem na vrhu. Z vrtenjem zgornjega dela (upam, da je razumljivo :) ) se iztisne korektor skozi čopič. Nanos je tako kar enostaven, skozi čopič pa pride ravno dovolj korektorja. Tekstura je malce tekoča, torej ne preveč gosta, vendar kar lepo mazljiva. Prekrivnost je dokaj dobra, vendar ne najboljša in tudi pri obstojnosti ni nekega presežka.  Ta korektor za svojo ceno dokaj dober, za vsakdanjo uporabo,  ni pa kaj posebnega.  Ocena 3/5

Essence o korektorju Stay all Day Concealer long-lasting 16h pravi: »Dolgoobstojen korektor s svetlobno odbijajočimi pigmenti je resničen čarovnik, ki temne kolobarje pod očmi in rdečico začara v svež, sijoč videz«.Ta korektor je mene osebno navdušil. Je resnično dolgoobstojen (ne vem ali ravno 16 ur, saj ga nikoli nisem imela na sebi tako dolgo) in zelo dobro prekriven. Všeč mi je tudi kremasta mehka tekstura, ki jo je zelo enostavno, enakomerno in lepo nanašati.
Prav tako mi je všeč takšna embalaža v tubi, z zelo mehkim aplikatorjem. Za ta korektor imam resnično same pohvale in je zame eden boljših. Ocena 5/5.

Kateri je pa vam bolj všeč?

*****

2 komentarja:

  1. Po opisu sodeč, bi raje kupila drugega tudi zaradi aplikatorja, ki ga ima :) sama uporabljam od Bourjois in glede na to, da se precej počasi porablja, ga bom imela še za veliko časa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Drugi je res super, jaz sem zelo zadovoljna z njim :) Od Bourjois pa uporabljam tekočo podlago Healthy mix serum, ki mi je odlična :)

    OdgovoriIzbriši