ponedeljek, 07. september 2015

ESSENCE Lip linersPozdravček!

Že pred časom sem kupila te štiri Lip linerje  znamke Essence, nad katerimi sem navdušena. Kupila sem odtenke 07 Cute Pink, 12 Wish me a Rose, 14 Famme Fatale  in 15 Honey Berry.Lip linerji so kremni, zelo lepo mazljivi in ne izsušujejo ustnic. So zelo lepo pigmentirani. Vsi odtenki so mat, kar mi je zelo všeč. Tudi obstojnost je dobra, na ustnicah zdržijo 3-4 ure, odvisno koliko vmes pijemo in jemo. Sicer niso na navoj, torej jih je potrebno šiliti, vendar mene to ne moti. Zelo všeč mi je tudi, da so uporabni kar do 36 mesecev. 


Odtenka 07 Cute Pink in 12 Wish me a Rose sta si zelo podobna, oba sta bolj nežne roza barve, s tem, da je Cute Pink malce temnejše roza barve s hladnim podtonom. 15 Honey Berry je bolj vijoličen odtenek, prav tako s hladnim podtonom. 14 Famme Fatale pa je žive rdeče barve.
Lip linerje lahko uporabljate same ali v kombinaciji s šminkami, ki so podobnih odtenkov.

Cena le – teh je okoli 1,50€ in je zeloo ugodna. Mene so navdušili, saj je glede na ceno kvaliteta več kot odlična.

****

4 komentarji:

 1. Meni osebno so tile lip linerji res fajn predvsem zato ker so poceni in dejansko z njimi lahko vidiš ali ti kaka barva pase ali ne. Sicer obstojnost na meni ni pretirani dolga, se pa ob veckratnem mazanju kar vsede v ustnice. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Res so fajni in super poceni :) meni so odličen nadomestek šmink, ker jih zelo redko uporabljam, imam veliko raje glose :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni so ful fini teli linerji :D najljubša barva je definitivno honey berry :D sama jih velikokrat uporabim kar namesto šmink

  OdgovoriIzbriši
 4. Mene so čisto prepričali tako, da sem si še kupila vse odtenke, ki jih imajo :D jaa, tudi jaz jih uporabljam namesto šmink :)

  OdgovoriIzbriši