sreda, 02. september 2015

L'OCCITANE en Provence - POPOLNA POTONIKAŽivjo punce!

Pred kar nekaj časa sem prejela kot nagrado nagradne igre, na spletni strani Ženska.si, nego obraza oz. izbojševalni tretma obraza ter darilni komplet Popolna potnika znamke L'Occitane.

Na nego obraza sma šle skupaj z mami, saj sem se odločila, da malo razvajanja poklonim njej, jaz pa sem prejela darilni kompletek potovalne velikosti.


Ker še nikoli nisma bile na kakšni takšni negi obraza v trgovini, niti nisma vedele kaj pričakovati. Na nego sma šle v poslovalnico v Celje, kjer naju je pričakala zelo prijazna prodajalka. Prodajalka nama je najprej predstavila novo linijo izdelkov Popolna Potonika, nato pa začela z nego. Najprej je seveda očistila obraz, nato izmerila vlago kože z posebnim pripomočkom, sledila pa je Izboljševalna meglica za obraz, nato Izboljševalna esenca za obraz (serum) in CC krema SPF 20 nevtralnega odtenka. Za konec ji je še enkrat zafiksirala obraz z meglico. Na ustnice ji je prodajalka nanesla Obarvan balzam SPF 25.
Nato je sledila še majhna nega rok - piling in nanos kreme za roke Popolna potonika. Mami je bila navdušena, njena koža pa čudovita. 

Potem sma si še malo ogledale ostale izdelke v trgovini, prodajalka pa je med tem pripravila moje darilo. Prejela sem to čudovito roza torbico, v kateri je bila Izboljševalna krema za obraz Popolna potonika 8 ml, toaletna vodica Eau de Toilett Pivoine Flora 5 ml in krema za roke Potonika 10 ml.
Kupile sma še Kremo za roke Potonika 75 ml in dobile nekaj testerjev. 


Razen kreme za roke, ki je (kot vse njihove kreme za roke) TOP, še ostalih stvari nisem preizkusila, saj jih kar malo »šparam«, lahko pa povem, da vse skupaj čudovito diši.

Prodajalka nama je tudi povedala, da takšne nege obraza večkrat izvajajo v njihovih trgovinah tako, da - punce kar pogumno k njim :)
***

2 komentarja:

  1. Super darilo in nega obraza, verjamem, da sta se super imeli. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res je bilo super, nad to darilno torbico sem pa itak popolnoma navdušena, ker niti nisem vedela kaj bom dobila kot darilni paket :)

    OdgovoriIzbriši