torek, 06. oktober 2015

Afrodita Oliva krema za roke in nohteŽivjo punce!

V teh hladnejših mesecih, ki šele najbolj prihajajo, je zelo pomembno, da se malo bolj posvetimo negi naših rok. Hladen zrak in veter hitro poskrbita, da naše roke postanejo suhe, hrapave, razpokane… Sama imam kar hitro suhe in razpokane roke, predvsem zaradi vetra in vode.


Naša predraga Afrodita ima zame osebno odlične kreme za roke (kot tudi vso ostalo kozmetiko). Trenutno uporabljam njihovo Oliva krema za roke in nohte. 


To je antibakterijska krema z oljčnim oljem, izvlečkom oljčnih listov, glicerinom in čebeljim voskom. Sicer oliv za prehrano ravno ne maram, saj mi ni všeč njihov okus, imam pa zelo rada oljčno olje v kozmetiki. Ta krema neguje naše roke  - kožo, nohte in obnohtno kožico. Vsebuje tudi eterično olje limone, ki deluje blago antibakterijsko in poživljajoče. V tubici je 75ml kreme. Krema ima malce bolj tekočo teksturo, ki je lepo mazljiva, po nekaj minutah pa se tudi dodobra vpije v kožo. Koža po uporabi nima mastnega filma. Vonj je dokaj močan, po olivah in malce po limoni, ni sicer moj najljubši, vendar tudi moteč ni. 


Krema je sedaj za jesen ravno dovolj hranljiva,  za zimo pa bo po mojem mnenju malo premalo tako, da bom posegla po kakšni bolj hranljivi. 

Katero kremico pa ve uporabljate?

*****

3 komentarji:

  1. Kremica je odlična za obnohtno kožico, jo redno uporabljam po lakiranju nohtov! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta krema je moja najljubša od Afrodite. Sem pa ravnokar porabila - tudi od Afrodite- kremo Aroma, pa mi ni bila tako všeč- sicer zelo lepo diši, ampak mi na rokah pušča tak nek čuden film, da je bilo kar moteče. Se pa strinjam, da je ta Oliva bolj vlažilna kot hranilna, za jesen in zimo pa je meni še vedno najljubša ognjičeva od Dr. Scheller.

    OdgovoriIzbriši
  3. Aroma res taakoo diši :) Sicer sem jo samo enkrat si malo "sposodila" od mami tako, da se ne spomnem kako se je obnašala na moji koži... Sem si pa ravno danes kupila še Karite od Afrodite, ker obožujem karitejevo maslo v kremah :)Te ognjičeve še pa nisem probala, mogoče to zimo :)

    OdgovoriIzbriši