sreda, 28. oktober 2015

Collaboration post - #QueenOfMNY

Pozdravček!

Skupaj s čudovito blogerko Tajko Selan - Beauty by Tajka Selan, sva za vas pripravile collaboration post, saj je pred nekaj meseci na Facebook strani Maybelline NY Slovenija potekal ustvarjalni natečaj #QueenOfMNY, v katerem sva obe sodelovali.

Naloga je bila poustvariti make-up videz lepotne blogerke (trije make-up videzi: #ClassicLook, #ColorAuthorityLook, #NudePolishedLook).  V četrtem krogu, v katerem smo sodelovale le finalistke – nagrajenke prvih treh krogov, je bila tema #FutureLook.

Prvi look je bil #ClassicLook, katerega je ustvarila lepotna blogerka Živa Gedei - Nothin' fancy. Really. Zmagovalka tega kroga je bila Vesna Lasič. V drugem krogu smo ustvarjale look  #ColorAuthority, katerega je ustvarila priljubljena lepotna blogerka Tatjana Gjerkeš - Taya - My Little Beauty World. V tem krogu sem bila zmagovalka jaz. V tretjem krogu pa je bila naloga ustvariti look Ajde Sitar na temo #NudePolishedLook. V tem krogu je bila zmagovalka Tajka Selan. Končna zmagovalka tega natečaja je bila potem Vesna Lasič – iskrene čestitke.

Predstavljam vam moje kreacije:

#ColorAuthorityLook


#FutureLookZa nagrado smo finalistke prejele čudovito majčko MNY in njihove izdelke:


-         Dr. Rescue Gel Effect - nadlak za sijaj nohtov
-         Dr. Rescue All in One - 3 v 1: nega, nadlak in bazni lak
-         Dr. Rescue Sos Nail Balm
-         Master Sculpt - paleta za konturo obraza 2 v 1
-         Balzam za ustnice Baby Lips Electro
-         Svinčnik za zapolnitev obrvi 2 v 1
-         Brow Drama - svinčnik za oblikovanje obrvi
-         Lash Sensational maskara
-         Color Tattoo senčke za oči


S Tajko sva se odločili, da s prejetimi izdelki za vas ustvariva make-up look. Jaz sem ustvarila nežen roza makeup z malce močnejšim eyeliner-jem. Look je primeren tako za dnevni kot večerni makeup. Baby Lips iz linije Electro ustnice ravno dovolj obarva v roza barvo, da ni ta tako zelo izrazita. 
Prilagam vam še look, ki ga je z enakimi izdelki ustvarila Tajka in povezavo do njene objave - tukaj.
*****

6 komentarjev: