nedelja, 25. oktober 2015

Nuxe maska za obraz Masque Crème Fraîche® de BeautéŽivjo punce!

Iščete masko za obraz, ki bi resnično odlično navlažila vašo kožo? Potem berite dalje :)

Nuxe maska za obraz poskrbi, da je koža zelo navlažena, jo pomirja, zmanjšuje razdraženost in občutek neudobja. Maska je izjemno nežna in primerna za vse tipe kože in vse starostne skupine žensk. 


Tekstura je sestavljena iz kombinacije 8 rastlinskih mlečkov in soka aloe vere, ki poskrbijo za kar 24-urno globinsko vlaženje naše kože. Nuxe navaja: »Navadni osočnik ali salicornia v koži  spodbuja naravno sintezo uree, ki zadržuje optimalno količino vlage v koži. Beli cvetovi pomarančevca in mandljevca  razdraženo kožo pomirijo in zmanjšujejo občutek neudobja«. Sliši se odlično, kajne? In ta maska je res odlična rešitev za našo kožo, kadar potrebuje globinsko vlaženje.


Maska je odlična tudi za nego obraza takoj po izpostavljanju soncu, nanaša pa se na očiščen obraz in prav tako na predel okoli oči (dodaten +, kajne :)) in jo pustimo delovati 10 min, potem pa jo lahko preprosto vmasiramo v obraz ali pa odstranimo. 


Tekstura maska je dokaj tekoča, bolj spominja na kakšno kremo kot masko in prijetno sveže diši. Po uporabi imam dejansko občutek, kot bi si nanesla odlično kremo za obraz, saj je moja koža navlažena, zelo nahranjena, mehka, sijoča…preprosto čudovita :)

V embalaži je 50ml maske. Cena okoli 20€.

*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar