ponedeljek, 09. november 2015

Makeup Revolution paleta 32 senčil - Affirmation

Živjoo lepotičke!

Ali tudi ve obožujete paletke za oči? Mislim, da vaš odgovor že poznam. Makeup Revolution paletke so preprosto čudovite, vsestranske, vsebujejo vse možne odtenke, tako mat kot šimraste... predvsem pa so kvalitetne in poceni.

V moji zbirki paletk se je znašla še ta lepotička, Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadows Palette - Affirmation, ki pa je postala kar moja najljubša paletka.Paleta se skriva v sivkasti škatli, na kateri piše ime paletke, na zadnji strani pa je slika odtenkov. Paleta ima značilno embalažo z zlatim napisom,  v notranjosti pa ima priročno ogledalo.Vsebuje 32 senčk, ki so nevtralnih, rožnatih, bakrenih, čokoladnih, vijola in zadimljeno sivo-črnih odtenkov, kateri  so tudi imensko označeni. Nekaj odtenkov je mat, v večini pa so šimrasti, s čudovitimi bleščicami, ki pa ne padajo pod veko in se tako posledično ne sveti ves naš obraz.

Senčke so za svojo ceno izjemno kvalitetne - pigmentirane in obstojne, saj z uporabo primerja  ostanejo na vekah cel dan ali noč. Senčke se prav tako ne prašijo, kar je meni zelo pomembno. Zelo lepo se nanašajo in zabrisujejo. Z njimi je možno ustvariti nežen dnevni make up ali malce močnejši dnevni ali nočni make up, čisto po želji in okusu vsake posameznice.

Ta make up look sem ustvarila s paletko Makeup Revolution Affirmation.


Cena paletke je 10,95€, najdete pa jo v spletni trgovini Ličila.si.


*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar