ponedeljek, 02. november 2015

Moja Baby Lips kolekcija

Živjoo punce!

Kot vidite, vam bom danes predstavila mojo celotno kolekcijo super luštnih balzamčkov za ustnice. Ni skrivnost, da obožujem vse balzame za ustnice. Se spomnem, ko sem bila mlajša, sem kamorkoli sem šla z šolo ali družino, kupila nov balzamček za ustnice :)


Moja kolekcija vsebuje vse Baby Lips-e iz original linije in tri iz Electro linije. Trenutno uporabljam le tri, dva iz Electro in enega navadnega, saj rada najprej nekaj porabim preden odprem novo. Čeprav morem priznati, da se zeloo težko zadržujem :)


Zakaj so mi ti balzamčki tako všeč?

Najprej naj začnem pri embalaži, ki je preprosto šik. Sicer plastična, vendar kompaktna, ki prenese tudi kakšen padec na tla. Predvsem mi je všeč ta barvitost embalaž. V embalaži je 4,4g izdelka, rok uporabe pa je kar 24 mesecev kar se mi zdi res super, saj jih ne porabimo tako hitro.

Original linija ima naslednje balzamčke: 3 brezbarvne različice in sicer, Mint Fresh (mentol), Hydrate in Intense Care, ter 3 barvne različice in sicer, Pink Punch, Cherry Me in Peach Kiss (vonj breskve).

Posebnost brezbarvnih balzamov je tudi ta, da imajo zaščitni faktor SPF20.Electro linija ima 6 neonskih odtenkov in sicer imam jaz naslednje odtenke: Strike a Rose, Pink Shock -ta imam dva, enega odprtega in enega še zaprtega, ki pa manjka na slikah (vonj po čigumijih) in Berry Bomb (njamii gozdni sadeži – super vonj).


Balzami naj bi nudili 8-urno vlaženje in intenzivno nego. Sicer pri meni niso nič kaj obstojni in se moram kar pogosto mazati. Prav tako to vlaženje žal ni tako zelo intenzivno. Ampak nič zato, še vedno jih obožujem J


Pri obarvanih balzamih je ta obarvanost minimalna, vendar se jo lahko nadgrajuje, kar je meni zelo všeč.
Kako so pa vam všeč? Je v vaši zbirki balzamov tudi kakšen Baby Lips?


*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar