sobota, 19. december 2015

Makeup Revolution šminka – odtenek Dusky

Živjo lepotičke!

Hmm, veste, da do nedavnega šmink skorajda nisem marala, saj sem bila velika oboževalka glossov ali obarvanih balzamov za ustnice. Sedaj pa posegam vse bolj po šminkah. To je moja prva šminka od Makeup Revolution, ampak zagotovo ne zadnja.


Naj začnem pri tipični embalaži za to znamko, torej črna barva z zlatim napisom. Prva stvar, ki mi je zelo všeč je, da se na pokrovčku vidi realna barva šminke, saj tako takoj vidimo kakšen je odtenek. Druga stvar, katero sem takoj opazila oz. bolje rečeno zavohala, pa je vonj šminke, ki me je navdušil. Pri šminkah me kar hitro zmoti umeten vonj (in posledično okus). Ta šminkica pa ima čudovit vonj, sadno-cvetlični, ampak tako nežen in nevsiljiv – zame popoln vonj, ki ga pa potem na ustnicah več ni zaznati.


Barva šminke je šimrasta, malce temnejša roza - roza s hladnim podtonom. Pigmentiranost je dobra in jo dosežemo že z enim nanosom, lahko pa barvo nagrajujemo z več nanosi. Pri obstojnosti ni nekega presežka, šminka začne po kakšni uri do dveh počasi bledeti, če pa vmes pijemo ali jemo pa kar hitro izgine iz ustnic. Všeč mi je tudi to, da mi ustnic ne izsušuje, saj je tekstura bolj kremasta.  

Šminko najdete na spletni strani Ličila.si in je za ceno 1,99€ super šminkica, vredna svoje cene in prav tako dovolj kakovostna za vsakdanjo uporabo.

*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar