torek, 01. december 2015

Melvita - Linija Nectar Suprême

Živjoo!

Ta objava nekako ni bila planirana, saj sem se odločila, da o vzorčkih, ki jih prejmem ne bom pisala, saj izdelka ne testiraš tako dovolj. Tokrat pa bom naredila izjemo, saj sem od Melvite dobila kar veliko vzorčkov novejše linije, ki se imenuje tudi Dragocen nektar mladosti.

Melvita je v tem dragocenem nektarju mladosti  združila odlične sestavine iz čebeljega panja: patentiran kompleks treh vrst ekološkega medu, hranilni matični mleček (skrivnost dolgoživosti čebelje matice) in čebelji vosek z edinstvenimi vlažilnimi lastnostmi. Melvita teh sestavin ne povezuje zgolj s čebeljim panjem, temveč tudi s samim življenjem, saj predstavljajo prastar življenjski krog v panju. Čebele se hranijo z nektarjem grozdnate raketice, nato pa izdelajo med, vosek in matični mleček.

Prejela sem 4 testerje kreme za nego obraza in 4 kreme za nege kože okrog oči in ustnic, ki sem jih imela za uporabo okoli 14 dni.Značilna za ta linijo je inovativna negovalna formula, zasnovana z dragocenima nektarjema, namenjena celoviti negi za mladosten videz kože: matičnega mlečka in nektarja grozdnate raketice, rastline z izjemnimi obnavljalnimi lastnostmi. 

Krema za nego obraza

V originalu je 50 ml kreme, ki stane kar 59€. Zame je to zelo veliko in zato si kreme ne bi kupila.


Krema ima zelo zanimiv vonj, za katerega sem potrebovala nekaj časa, da sem se ga navadila. Vendar mi ni bil moteč, s časom mi je postal kar všeč.

Krema kožo izjemno nahrani in navlaži, uporabljala pa sem jo kot nočno kremo, torej za nočno nego kože, saj mi je bila za dnevno nego kar malce preveč hranljiva za mojo kožo (je ne dovolj vpije in se začnem svetiti). Po uporabi je koža mehka, zdrava.. Tekstura kreme je dokaj tekoča, vendar lepo mazljiva.

Krema za nego kože okrog oči in ustnic

V originalni embalaži je 15ml kreme, ki stane kar 48,80€, kar se mi zdi res veliko, vsaj za mojo denarnico.Ta krema me spominja bolj na serum kot kakšno kremo. Se hitro vpije, koža pa je prav tako izjemno nahranjena in navlažena. Odlična je za proti prvim gubicam, oči so vidno manj utrujene, koža je mehka. Kremo sem uporabljala tudi na predelu okoli ustnic in rahlo na ustnicah, namesto balzama pred spanjem. 

Melvitini izdelki imajo kar 99 % sestavin naravnega izvora in 28 % vseh sestavin je iz ekološke pridelave.

Opazila sem, da se mi včasih krema, če jo nanesem v debelejšem sloju, začne svaljkati/ luščiti iz obraza, saj jo moja koža ne vpije dovolj. Prav zato jo raje uporabim za nočno nego, saj moji koži ne bi odgovarjala kot podlaga za ličila. Na splošno sta mi oba izdelka všeč, razen cene seveda. Mislim, da je moja koža po testiranju veliko lepša in bolj zdrava, z naravnim zdravim sijajem.

******


Ni komentarjev:

Objavite komentar