ponedeljek, 07. december 2015

Vichy micelarna voda Pureté Thermale 3in1

Živjoo punce!

Do pred kratkim micelarnih vodic še nisem uporabljala, sedaj pa sem jih vključila v skoraj vsakodnevno uporabo pri čiščenju obraza oziroma kadar sem naličena za odstranjevanje ličil.


Micelarna vodica znamke Vichy se nahaja v plastični embalaži, preprosti za uporabo. Embalaža je kompaktna, prenese tudi kakšen padec na tla in je prozorne barve tako, da lahko spremljamo koliko vodice smo že porabili. Na njej so seveda napisani vsi podatki o izdelku. 


Micelarna vodica je primerna za občutljivo kožo in oči  ter je hipoalergena (zmanjšana možnost pojava alergij). Ne vsebuje parabena, alkohola in je brez mila. Je preizkušena pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Micelarna voda vsebuje tudi termalno vodo Vichy. Naloge micelarne vodice so, da čisti obraz, odstranjuje ličila z oči (in obraza) in pomirja kožo. Micelarne vodice po uporabi ni potrebno izpirati.Micelarna vodica je prozorne barve in brez posebnega ali motečega vonja. 200 ml izdelka zadostuje ob redni uporabi za kar nekaj časa.

Opazila sem, da mi včasih (ne vedno) in le rahlo draži oči, prav tako pa mi ne odstrani popolnoma očesnega make up-a, kljub temu, da ne uporabljam vodoodpornih ličil. Všeč mi je, ker mi kože na zateguje, ampak je po uporabi navlažena. V celoti mi je ta micelarna vodica všeč in ne najdem kakšne negativne lastnosti, ki bi me od nje popolnoma odvrnila.


****

Ni komentarjev:

Objavite komentar