četrtek, 21. januar 2016

Adria Spa – Kokosovo maslo za telo

Živjooo!

Pred božičem sem od podjetja Adria Spa prejela v test to čudovito kokosovo maslo za telo, ki poskrbi za pravo razvajanje kože v teh hladnejših mesecih, ko naša koža potrebuje malce več nege in vlaženja. Hkrati nas pa z čudovitim vonjem kokosa kar ponese v toplejše mesece in že kar kliče po soncu, morju... :)Maslo se nahaja v kompaktnem plastičnem lončku z pokrovom na navoj, kateri z lahkoto prenese tudi kakšen padec na tla, brez, da bi se strl :) V embalaži je 100ml izdelka, kar se sicer ne sliši veliko, vendar zadostuje za kar nekaj časa ob normalni redni uporabi. 


Tekstura masla je mehka in hkrati kompaktna, torej bolj gosta, vendar zelo lepo mazljiva. Maslo je sestavljeno  iz kar 50% kokosovega olja, kar je odlično za zelo suho koža, saj ji povrne vso vlago. Vsebuje tudi naravna olja in vitamine, ki koži povrnejo prožnost, jo regenerirajo, nahranijo in navlažijo. Maslo poskrbi za elastičnost kože in proizvodnjo potrebnega kolagena v njej. Po nanosu se maslo kar hitro in lepo vpije ter ne pušča neprijetnega mastnega občutka na koži. 


Vonja nekako ne znam opisati. Prevladuje sicer vonj po kokosu, vendar poleg kokosa zaznavam še nekaj močnega, kar mi je v začetku malo moteče, s časoma pa ta intenzivnost začne bledeti. Sam vonj po kokosu je na koži prisoten še kar dolgo po uporabi, malce ga je zaznati še naslednji dan, kar mi je zelo všeč.   

Maslo najdete v spletni trgovini Adria Spa (tukaj), za ceno 9€.


*****

2 komentarja:

 1. Sam vonj po kokosu je na koži prisoten še kar dolgo po uporabi, malce ga je zaznati še naslednji dan, kar mi je zelo všeč.
  TOP! Ljubik kokos :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaaa, za ljubitelje kokosa je tole res top :) Jaz ga vonjam še pri naslednjem tuširanju, da o oblekah sploh ne govorim, ker se vonja kar nalezejo :D

   Izbriši