četrtek, 14. januar 2016

Makeup Revolution - 100% Vamp

Živjoo punce!

Pred nekaj časa sem vam predstavila svojo prvo šminko od Makeup Revolution (objavo najdete TUKAJ), kmalu za tem pa sem si privoščila še en odtenek teh čudovitih šmink. Vse o šminki najdete na zgodnji povezavi, o embalaži, strukturi tako, da podrobno je ne bom opisovala.


Že dolgo časa sem iskala zeloo temno šminko, v kombinaciji črne, temno rdeče in vijolične barve. In tako me je prepričala ta šminkica, v odtenku 100%Vamp. Šminka je lepo mazljiva, dobro pigmentirana, lahko se seveda barva še nagrajuje. Všeč mi je, ker mi  te šminke ne izsušujejo ustnic tako, da predhodna uporaba balzama za ustnice ni potrebna. Še vedno me prepriča vonj, pri tej me spominja na sladko jagodičevje. Pri nanašanju šminke je potrebno biti zelo natančen, saj je odtenek res intenziven in kar hitro zaidemo čez ustnice. Naj omenim tudi, da je šminka v živo še bolj izrazita kot na sliki, saj fotoaparat žal malce "pobere" pravo barvo.Šminka zame osebno vsekakor ni za vsakdanjo uporabo, kar pa ne pomeni, da ni za tiste, ki ste malce bolj pogumne pri nošenju takšnih odtenkov :) Mi je pa odlična za kakšen večerni izhod ali kakšno posebno zabavo. 

*****

3 komentarji:

 1. Meni je ful ful všeč odtenek, žal pa malo manj pigmentiranost in obstojnost. Sem bolj zadovoljna z drugimi njihovimi šminkami:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pigmentiranost je meni sicer ok, ampak obstojnost je res zelo slaba...enako pri odtenku Dusky :/ ampak se pač večkrat namažem in je tudi ok ;)

   Izbriši
 2. se pridružujem, sem imela mislim da dva odtenka, pa sta mi bili barvi fini, tudi pigmentiranost, mazljivost, občutek itd.. obstojnost pa porazna :(

  OdgovoriIzbriši