ponedeljek, 15. februar 2016

Avon – ColorTrend Kiss ´n´ go Lipstick

Živjooo!

Za nami je Valentinov vikend, pol srčkov in ljubezni. Sama Valentinovega sicer ne praznujem, saj menim, da mora biti Valentinovo vsak dan. Ljubezen je najlepše čustvo, najlepša sila in energija, zato se mi zdi prav, da jo vsak dan znova negujemo in bližnjim pokažemo, koliko nam pomenijo. Naj bo to z besedami, dejanji in majhnimi pozornostmi.

Podjetje Avon je eno najbolj prijaznih in ljubeznivih podjetij, saj nas za vsak »praznik« zelo lepo presenetijo s pozornostjo. Tudi tokrat je bilo tako. Paketek je vseboval šminkico, ki vam jo bom danes predstavila, saj je preprosto čudovita. Kot vidite, je embalaža polna srčkov in roza barve. Velikokrat nas najprej embalaža pritegne k izdelkom, zato je tudi meni ta šminka takoj »padla« v oči. Ko pa sem odprla šminko, me je ta še bolj navdušila z vsemi srčki na izdelku. Preprosto najlepša je J

Šminka je čudovite nežne roza barve, kar dobro pigmentirana in dokaj obstojna. Obstojnost šmink zame ni tako zelo bistvena, saj se rada večkrat namažem. Šminka ima nežen prijeten vonj, ki pa ga potem na ustnicah ne zaznam več. Je izjemno lepo mazljiva, bolj kremne teksture in ne izsušuje ustnic. Njen finiš ni ne mat ne svetleč, ampak nekje vmes. Je ena tistih šmink, ki so zelo nosljive in je primerna za vsak dan.


*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar