sobota, 13. februar 2016

Primerjava: Balea pilinga za obraz

Živjoooo!

Tokrat želim z vami deliti primerjavo dveh Balea pilingov za obraz. To sta piling gel in kremni piling. Verjamem, da je ta znamka vsem še predobro poznana in oboževana, saj ob svojih nizkih in dosegljivih cenah velikokrat zelo preseneča s kvaliteto.


Piling obraza si naredim 1 do 2 krat na teden in tako poskrbim za odstranitev odmrlih delcev oz. kože in boljšo prekrvavitev.

Piling v gelu vsebuje izvleček acai jagod. Je za normalno do mešano kožo. Zrnca iz bambusa nežno odstranijo kožne delce in spodbudijo prekrvavitev kože. Koža je po uporabi čišča in mehka. Piling vsebuje tudi provitamin B5, ki kožo neguje in ji pomaga ohraniti naravno ravnovesje.Ta piling je zame malce premalo grob, saj komaj zaznam bambusove delce. Spominja me bolj na čistilni gel kot pa na piling. Ima zelo prijeten svež sadni vonj. V tubici pa ga je 7ml, cena pa malo več kot 1€. 

Kremni piling z oljem mareličnih pešk je primeren za vsak tip kože. Poskrbi za sijočo, svežo in gladko kožo. Vsebuje majhna mineralna zrnca iz strjene lave, ki odstranijo odmle kožne delce, kompleks srebra pa preprečuje nastanek novih nečistoč. Njegova hranilna kremna formula vsebuje olje mareličnih pešk poskrbi za potrebno vlago v koži.  Ta piling ni primeren, če imate akne ali razširjene žilice na obrazu, saj je veliko bolj grob kot piling gel. Piling ima čudovit vonj po marelicah. V tubici ga je prav tako 75ml, cena malce čez 1€. Meni osebno je kremni piling veliko bolj všeč, saj imam raje malce bolj grobe pilinge, ki mi dajo občutek, da so iz moje kože res odstranili vso odvečno umazanijo in odmrle delce, prav tako pa zaradi učinka boljše prekrvavitve (čeprav je po uporabi koža zaradi grobih delcev malce rdeča).

******


Ni komentarjev:

Objavite komentar