ponedeljek, 08. februar 2016

Steamcream – naravna krema

Živjooo!

Decembra sem prejela čudovito naravno kremo, ki je tako zelo posebna že zaradi svoje embalaže. To je krema, ki ima mnogo dizajnov. Jaz sem, primerno mesecu, prejela čudovito praznično obarvano embalažico, katero bom z veseljem potem uporabila za shranjevanje kakšnega nakita ali kakšnih manjših predmetov.


V lončki se skriva 75g izdelka, narejenega iz popolnoma naravnih, svežih, veganskih (primerna za vegane!) in visoko kakovostnih sestavin, ki jih med seboj povežejo s pomočjo pare, da sestavine ostanejo čiste in so zelo učinkovite. Krema je zelo  vlažilna in se takoj vpije  v kožo. Kožo nahrani, pomirja, gladi, mehča, obnavlja prožnost in preprečuje mastni lesk na koži. Vsebuje vitamin E, ki kožo tudi pomlajuje. Izdelana je iz naslednjih naravnih sestavin: oves, mandljevo olje, glicerin, sivka, rožna voda iz oranževca, kakavovo maslo, organsko jojobino olje in naravna eterična olja za dišavo.
Krema je primerna je za vse tipe kože in nego celotnega telesa. Ni mastna, ne draži kože, zato je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.Posebnost te kreme je tudi, da jo izdelujejo ročno in v majhnih serijah.

Ta kremica ima vonj po naravnih sestavinah, kar mi je zelo všeč. Uporabljam jo predvsem za nočno nego obraza, saj mi zelo odgovarja in se zbujam s čudoviti pomirjeno, gladko in mehko kožo, pripravljeno za izzive novega dne.

Svojo kremo lahko najdete tukaj, prav tako pa lahko izbirate med številnimi dizajni.


*****

2 komentarja: