sobota, 20. februar 2016

Vichy – Idealia serum

Živjoooo!

Idealia Life Serum  je serum za idealno kožo. Poskrbi za enakomerno in sijočo polt, spočit videz in zmanjšuje pore. Serum naj bi preoblikoval kakovost kože, kadar je koža pod vplivom stresa, če jo prekomerno izpostavljamo sončnim žarkom, onesnaženem zraku, dimu ali, če je koža pod vplivom neuravnotežene prehrane. Izdelek je primeren za vse tipe kože in je brez parabena.


V čudoviti roza steklenički, na pumpico, se skriva 30ml seruma, ki je kot malce bolj tekoča krema. Je izjemno lahek in se zelo hitro vpije v kožo. Kožo navlaži in nahrani ter ne pušča nobenega mastnega sijaja. Za seboj pušča le izjemno lep naraven sijaj kože, saj je tekstura rahle biserne barve, ki poskrbi za lep izgled kože. Koža je vidno lepša po nanosu in že po nekaj dnevni uporabi sem opazila, da je vidno bolj zdrava.  Serum ima nežen in prijeten vonj in je primeren tudi kot podlaga za ličila.


Serum bi zagotovo priporočala vsem, ki si želite malce zdravega sijaja in, če vaša koža izgleda utrujeno, brez življenja. Po uporabi bo vaša koža gotovo zaživela in se boste v njej tudi bolje počutile :) 

*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar