ponedeljek, 21. marec 2016

Adria Spa - Pena za tuširanje

Živjooo!

Končno imam za vas novo objavo. Morem priznati, da sem že kar pogrešala pisanje objav, slikanje izdelkov, urejanje fotografij,... Žal se je moj računalnik pokvaril in sem ga morala poslati na servis, in to celo dva krat, saj mi ga prvo niso čisto popravili oz.so zamenjali le en nedelujoč del. No in, da ne zaidem s teme, zelo sem vesela, da sem končno spet z vami.

Današnja objava bo o peni za tuširanje, znamke Adria Spa, ki jo najdete tukaj. Zelo vesela sem bila priložnosti, da sem lahko testirala njihov nov izdelek, prav tako pa še nikoli nisem preizkusila kakšne pene za tuširanje. Torej, to je bilo zame nekaj novega. Od  Adria Spa (hvala gospa Nataša) sem prejela v test peno za tuširanje limona / suhocvetnica. To je regenerativna pena za tuširanje, ki vsebuje eterično olje (obožujem eterična olja) suhocvetnice oz. tako imenovanega smilja in sladko noto limone. Peno najdete tukaj, 150ml za ceno 6€. 
Moje mnenje:
Pena za tuširanje se skriva v aluminijasti embalaži za kozmetiko na pumpico. Ob iztisku iz tube se ustvari bogata pena, ki pa jo je potrebno nanesti kar nekaj za celo telo. Kmalu po "šamponiranju" telesa, pa sem opazila, da je pena počasi začela izginjati s kože, kar me je kar malce presenetilo. Glede na to, da še nikoli prej nisem uporabljala pene za tuširanje, je bila to kar zanimiva izkušnja, saj resnično nisem vedela kaj pričakovati, kako se bo pena obnašala na koži. Pena daje ob stiku s kožo zelo prijeten, svilnat občutek, žal mi je samo, da potem tako hitro izgine s telesa oz. vsaj ni več tako bogata kot na začetku in tako ne omogoča malce bolj dolgega tuširanja, razen, če jo zopet dodajamo. Ima neženj vonj limone in suhocvetnice, ki ga je rahlo zaznati še nekaj časa po tuširanju. Moja koža po uporabi ni suha, prav tako mi pena ne povzroča kakšnega srbenja ali draženja kože.

Ste že preizkusili kakšno peno za tuširanje? Dobrodošel vsak komentar, vesela bom tudi deljenja objave :) 

*****

Ni komentarjev:

Objavite komentar