četrtek, 24. marec 2016

Afrodita - Maska za obraz in očesna maska

Živjoo!

Današnjaa objavo je namenjena dvem Afroditinim maskam - za obraz in predel oči. Priznam, da bolj redko posežem po maskah, saj enostavno pozabim na to nego, ki pa je zelo pomembna. Z maskami poskrbimo za malce bogatejšo in globinsko nego, za mladostnejšo ter bolj zdravo kožo.

Hydra Thermal – Nutri Active vlažilna maska
Ta maska ima koncept ekstremne hidratacije kože. Vsebuje edinstveno naravno mineralno vodo, z dodano močjo 100% naravne hialuronske kisline. Sestavini omogočata intenziven prenos vlage v kožo  in v njene globlje plasti. Olje belega oslada, ki je zelo bogato z maščobnimi kislinami, odlično neguje in pusti na koži svilnat in nežen občutek.

Maska se uporablja tako, da jo v malce debelejšem sloju nanesemo na očiščen obraz in pustimo učinkovati 15 minut. Potem masko le vmasiramo v kožo, torej jo NE izpiramo. V embalaži je maske za 2x uporabo. Maska ima zelo nežen vonj, ki je komaj zaznaven.  Po uporabi je koža izredno navlažena in nahranjena, na odtip prijetno mehka in sijoča. Fresh&Well-Rested Look – Očesna maska
Ta maska koži okoli oči podari svež in spočit videz. Prav tako pomaga zmanjševati podočnjake, podočesne vrečice in zabuhlost. Kožo okoli oči navlaži in očvrsti. Uporablja se kot zgoraj omenjena maska za obraz, le da jo nanesemo v debelejšem sloju na predel okoli oz. pod očmi in jo pustimo učinkovati 15 minut, potem jo vmasiramo. V embalaži je 3x2ml maske, torej za 3x uporabo.

Sama nimam izredno izrazitih temnih podočnjakov in tudi zabuhlosti ne. Je pa moja koža okoli oči potrebna globoke navlaženosti in svežine, za katero ta maska zagotovo poskrbi. Maska ima zelo nežen vonj, ki ga skoraj ni zaznati in daje rahlo hladilen občutek na koži. Koža je po uporabi vidno lepša in bolj spočita. 


Katere maske pa so vaše najljubše? 

******

Ni komentarjev:

Objavite komentar