ponedeljek, 25. julij 2016

Golden Rose - lipstick & lipliner


Kozmetiko Golden Rose še zaenkrat ne poznam prav dobro, to sta moja prva dva izdelka te znamke (pred kratkim sta se mi pridružila še 2), ki pa sta me povsem navdušila in imam željo preizkusiti še več izdelkov. Kozmetiko Golden Rose lahko najdete v BTC Hala A, City Park, Planet tus Koper in v Celju (Prešernovi 11) ali v spletni trgovini Ličila.si.

Velvet Matte šminka ustvarja  na ustnicah  žametno mat videz. Je odlično pigmentirana šminka, pri kateri je dovolj že en sloj, z več sloji pa pigmentiranost stopnjujemo. Najbolj me je navdušila dolgo obstojna formula, saj pri meni redko katera šminka obstane na ustnicah. Šminka se lepo nanaša, neguje in vlaži  ustnice, saj vsebuje vlažilno sredstvo in vitamin E. Je  brez parabenov in dermatološko testirana . Moja šminka je v čudovitem roza odtenku št. 09.

Svinčnik za ustnice Dream Lips Lipliner (512) v prav tako roza odtenku, ki je skoraj identičen (samo malenkost temnejši odtenek) odtenku šminke. S svinčnikom lahko lepo definiramo in prav tako zapolnimo ustnice. Svinčnik ni tako zelo obstojen kot šminka, vendar pa obstojnost vseeno ni slaba. Je lepo mazljiv, kar pomeni, da se enostavno nanaša.  

Tako šminka kot tudi svinčnik ima rok uporabe kar 24 mesecev po odprtju, kar je zame dodaten plus.


Ni komentarjev:

Objavite komentar