petek, 22. julij 2016

Poletna osvežitevV tokratni objavi predstavljam nekaj izdelkov, idealnih za nego kože ob poletnih vročih temperaturah, ko naša koža potrebuje dodatno vlago in osvežitev.

Avon – Senses Energising Joyful Tropics
Hidratantni kremasti gel za tuširanje ima čudovit sladkast vonj papaje in breskve Z vitaminskim kompleksom.V embalaži je 250ml gela, ki je uporaben kar 3 lete od datuma proizvodnje in 1 leto po odprtju. 

Avon- Naturals skin care Hydratingface spritz
Čudovita meglica za obraz z alojo in bombažem je brez alkohola, vendar pa vsebuje alfa hidroksi kislino (AHA), ki lahko poveča občutljivost kože na sonce. Meglica lepo osveži obraz in kožo malce navlaži, prav tako pa tudi malo podaljša obstojnost ličilom. Moji koži ne povzroča kakšnih iritacij, kljub temu, da sem včasih veliko na soncu. V plastični embalaži na pršilko jo je 100ml in je idealna tudi za na pot. Uporabna je do 12 mesecev po odprtju.

Vichy – Capital Ideal Soleil After Sun
Mleko po sončenju se nahaja v čudoviti modro morski plastični embalaži, v kateri ga je 100ml.  Uporabno je do 12 mesecev po odprtju .  Je brez parabena, hipoalergeno, nemastno, nelepljivo…Ima zelo svež in nežen vonj.

Fruit of the Earth – Aloe Vera 100% gel
Čisti gel aloe vere se nahaja v zelo trpežni plastični embalaži, v kateri ga je kar 340ml. Uporaben je 12 mesecev po odprtju. Skozi embalažo se lepo vidi prozorna tekstura gela. Gel je iz sredice svežih listov aloe vere in je brez dodanih barvil. Hitro vpijajoča tekstura ustvari zaščitno bariero, katera zadržuje vlago in pospešuje celjenje. Nemastna tekstura hladi, blaži opekline (ne samo sončne), kožne iritacije, pike insektov, odrgnine, ožuljke,… Pri gelu me malo moti le lepljiv občutek, torej ta zaščitni sloj.

Maybelline NY – Baby Lips
V poletnih mesecih nikakor ne smemo pozabiti tudi na naše ustnice, saj je tam koža zelo tanka in so toliko bolj občutljive na sončne žarke. Ta Baby lips ima zaščitni faktor SPF20, kar mi je zelo všeč, čeprav ni najbolj vlažilen. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar