petek, 29. julij 2016

Vichy Aqualia Thermal serum

Odličen serum za poletne mesece. Izjemno lahka in nadvse hitro vpijajoča tekstura, ki je sicer zelo tekoča, vendar se lepo nanaša. Tekstura je idealna za vse, ki ne marate (težkih) krem na koži v poletnih mesecih, hkrati pa rabite dobro navlažitev kože, ki je dehidrirana. Občutek na koži je zelo osvežujoč. Na mojem obrazu serum ni povzročil nobenih nevšečnosti, iritacij ali mozoljčkov. Zelo všeč mi je, da je moja dokaj normalna kožo po uporabi matirana. 

Serum ima zelo nežen in nevsiljiv vonj, ki se hitro porazgubi. Koža je po uporabi dobro navlažena in nahranjena ter ima zdrav videz. Aqualia Thermal serum je primeren za ženske, stare med 20 in 60 let, z izsušeno kožo obraza in za vse tipe kože. Serum vsebuje termalno vodo Vichy, hialuronsko kislino in Aquabioryl ter λ-karagenani.

Serum se nahaja v škatlici, na kateri so vsi potrebni podatki izdelka. V stekleni steklenički na pumpico ga je 30ml, kar se ne sliši veliko, vendar zadostuje za kar nekaj časa (prib. 2 meseca). Cena je okoli 25€.

2 komentarja:

  1. Imela sem iz te linije lansko leto kremo za obraz in kremico za oči, pa sem ju zelo rada uporabljala, krasna vlažilna nega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kremico sem samo tester probala, je pa imela mami original velikost in je bila kar navdušena :) Ona je že od nekdaj Vichy-jeva oboževalka :D

      Izbriši