ponedeljek, 22. avgust 2016

Lierac - Mesolift serum za sijaj in tonus kože

»Mesolift serum za poživitev in razstrupljanje utrujene kože brez sijaja. Vrača ji elastičnost, sijaj, tonus in jo vlaži. Vsebuje hranljiv in revitalizirajoč koktejl vitaminov, mineralov in hialuronske kisline. Sestava: 5% vitaminov (C, E, A, B5 in B6), 5% mineralov (železo, kalcij, magnezij, baker, cink, mangan) in 5% hialuronske kisline.  Uporaba: Lahko uporabljate samostojno ali pred redno nego. Kot dnevna in kot nočna krema. V trenutku vrne sijaj, izboljša tonus kože in poživi.«

Testirala sem dve vzorčne verzije seruma (2x8ml), v original velikosti embalaže pa ga je 30ml. Cena okoli 50€. Serum ima tekočo teksturo, rumenkaste barve, ki se lepo nanaša in izjemno hitro vpije. Takoj lahko zaznamo čudovit sadno - cvetni vonj, ki je malce sladkast, vendar ob stiku s kožo kar hitro izgine. Vonj je dokaj močan, vendar nikakor ni moteč, zelo poleten. Na koži nisem zaznala nobenih nevšečnosti, iritacij, mozoljčkov ipd. Kože mi ne masti, jo lepo in ravno prav, za poletne mesece, navlaži in nahrani. Za kakšne hladnejše mesece ali za tiste, ki imate suho kožo, vam samostojno ne bi zadostoval, zagotovo pa skupaj z nadaljnjo nego. 

Do sedaj me je kozmetika znamke Lierac vedno navdušila, je visoko kvalitetna in višje cenovna kozmetika. Objave lahko vidite tukaj 1 in 2.Ni komentarjev:

Objavite komentar