sreda, 07. september 2016

Avon naturals body care - Shower gel

Testirala sem dva gela za tuširanje znamke Avon, iz linije Naturals Body Care. Oba gela sta v kompaktni plastični tubi, v kateri je 200ml gela za tuširanje. Všeč mi je, ker je embalaža prozorne barve, tako da so vidi, koliko ga porabimo. Prav tako je na embalaži narisano in napisano, kakšen je vonj gela. 

Sultry Red Rose & Peach ima vonj nežne vrtnice in sočne breskve. Je sadno - cvetličen vonj, ki na koži ostane še nekaj časa po tuširanju. Vonj se mi zdi primeren za vse letne čase in je pa super kombinacija za vse, ki obožujete vrtnice in zraven sadni pridih.

Escape coconut & starfruit je hladilni gel za tuširanje z vonjem kokosove vode in karambole. Karambola je tropsko sadje, peterokotne zvezdaste oblike, ki vsebuje veliko vitamina C. Gel ima čudovit poletni vonj, ki spominja na morje, počitnice, sonce, plažo, dolge poletne večere, sprehode, koktejle…Tudi ta vonj ostane na koži še nekaj časa po tuširanju. 

Oba gela sta dokaj tekoča, vendar se lepo nanašata in penita. Všeč mi je tudi, da se ne porabljata tako hitro. Koža je po uporabi gelov negovana, osvežena, očiščena in navlažena.  

2 komentarja:

  1. great post love it.Greetings from Greece.www.beautyisallaround6.blogspot.gr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you :) Greetings back from Slovenia <3

      Izbriši