ponedeljek, 26. september 2016

Schwarzkopf Professional - BC Sun Protect
Tokratna objava je namenjena izdelkom za lase, liniji proizvodov Bonacure (BC) Sun Protect z UV zaščito, vitaminom E in dragocenim Monoi oljem. Ta linija vsebuje kremno masko, šampon, balzam v spreju in olje za sijaj. Izdelki so namenjeni predvsem uporabi v salonih in lasje so po uporabi resnično taki kot bi pravkar prišla iz salona - mehki, sijoči,... Vsi izdelki imajo tudi čudovit in značilen salonski vonj, ki ostane na laseh kar nekaj časa.

Kremna maska s trojnim zaščitnim kompleksom (z UVA-/UVB filtrom, barvno zasščito in zaščito pred prostimi radikali), amino celično tehnologijo obnove in dragocenim Monoi oljem globinsko neguje in intenzivno navlaži lase izpostavljene soncu. Lasje so okrepljeni in revitalizirani, polni zdravega sijaja. Uporaba: na z brisačo osušene lase nanesemo masko in jo pustimo učinkovati 5-10 minut. Plastičen lonček, v katerem se nahaja 150 ml zelo goste maske, ki se na lase lepo nanaša. Jaz sem jo uporabljala pred pranjem, kot občasno uporabljam tudi balzame za lase. 

Šampon trojnim zaščitnim kompleksom (z UVA-/UVB filtrom, barvno zasščito in zaščito pred prostimi radikali), amino celično tehnologijo obnove in dragocenim Monoi oljem nežno očisti in navlaži lase izpostavljene soncu ter odstranjuje klor, sol in minerale.
V embalaži se nahaja 200ml šampona, ki se že ob manjši količini šampona lepo speni. Šampon ima bolj gosto teksturo kot sem jo vajena. 

Balzam v spreju nežno razvozla in navlaži lase izpostavljene soncu. Vrhunsko delujoča formula s trojnim zaščitnim kompleksom pomaga zaščititi lase pred prostimi radikali, UVA/UVB žarki in bledenjem barve. Amino celična tehnologija naravno prožnost las z okrepitvijo strukture od znotraj.
V plastični steklenički na pršilko se nahaja 150ml balzama, katerega je potrebno pretresti pred nanosom. Balzam se ne izpira.

Olje za sijaj – vodoodporno, zaščitno Monoi olje za sijaj z zlato lesketajočimi delci ščiti lasno strukturo med izpostavljanjem soncu. Vrhunsko delujoča formula s trojnim zaščitnim kompleksom pomaga pri zaščiti las pred prostimi radikali, UVA/UVB žarki in bledenjem barve. Za trojno zaščito, izdatno nego in glamurozen sijaj. Uporaba: olje pretresemo in nanesemo na osušene lase, ne izpiramo. V plastični steklenički s pršilko se nahaja prav tako 150ml olja, ki se čudovito blešči, ko ga pretresemo. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar