sobota, 19. november 2016

Izdelki za osvetljevanje obraza


Trije izdelki s katerimi dosežemo rahlo osvetljevalni učinek na koži in tisti pravi zdrav sijaj, ki da piko na i našemu izgledu. To so Freedom Pro Studio Strobe Cream, Vichy Idealia Life Serum in Oriflame llluskin Face Primer.

Freedom osvetljevalna krema ima čudovit vonj, ki mogoče malce spominja na marcipan. Vonj je dokaj močan tako, da tiste, ki ne marate parfumiranih izdelkov, bi vas mogoče malce zmotil, meni pa je zelo všeč. Kremo lahko uporabimo samostojno ali po nanosu vlažilne kreme. Prav tako jo lahko (če želimo še več sijaja) primešamo tekoči podlagi ali pa kar na osvetljevalne predele obraza po nanosu makeup-a. 

O Vichy serumu za idealno polt sem že pisala tukaj. Je prijeten in izjemno lahek serum, rahlo obarvane roza perlaste barve, ki ustvari na koži čudovit naraven zdrav sijaj.

Oriflame primer ima dve vlogi in sicer vlogo primerja in še vlogo osvetljevalca. Od vseh teh izdelkov se mi zdi, da ima prav ta izdelek še najboljši osvetljevalni učinek. Tudi kot primer se je izdelek izredno dobro izkazal. Čeprav Oriflame izdelkov še ne poznam prav dobro, me do sedaj vedno znova pozitivno presenečajo.
2 komentarja: